Мотивација на денот: Овој човек е пример зошто никогаш не треба да се откажете од вежбање (видео) - Македонија Денес

Мотивација на денот: Овој човек е пример зошто никогаш не треба да се откажете од вежбање (видео)

Опомена!!!

Физичката активност е од големо значење за општото здравје, добрата физичка форма и добросостојбата. Покрај тоа што овозможува подобрување на атлетските способности и одржување на телесната тежина, физичката активност влијае врз зајакнување на мускулите и кардиоваскуларниот систем.

Со денешниот начин на живот, луѓето постојано го поминуваат своето време пред компјутерите на работа или пред телевизор во слободното време, а тоа дефинитивно лошо влијае и е сигурен пат кон многу болести. Листата на причини поради кои треба да почнете да вежбате е долга, а човекот од видеото во продолжение со сигурност ќе ви даде мотив да започнете веднаш. И покрај својата тежина, тој не се откажува, а начинот на кој ги изведува вежбите ќе ве воодушеви:

What's your excuses?

Posted by Strength Of Gym on Freitag, 14. Juli 2017

 

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »