Морничаво: Симпсонови ја предвиделе кандидатурата на Доналд Трам, но и уште нешто (видео) - Македонија Денес

Морничаво: Симпсонови ја предвиделе кандидатурата на Доналд Трам, но и уште нешто (видео)

Опомена!!!

Дали е ова можно?

Уште во март 200 –та година емитувана е емисија во која Барт во поглед кон  иднината  го гледа Доналд Трамп во Белата куќа.

Петнаесет  години подоцна Трамп од бизнисмен стана политичар. Човекот кој не одбира зборови со кои им се обраќа на жените, а познат е по своите скандалозни говори.

simpsonovi

Во епизодата која ај прикажувала Америка во 2030 година, Соединетите Американски Држави се издржувале со помош на Европа и Кина, што е спротивно од политиката на Трамп за повторно создавање на голема Америка.

Симпсонс  ја претскажаа и Арапската пролет, кризата на ебола и откритието на Хигсоновиот бозон.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »