Морате да бидете необични до последната граница: Овој хороскопски знак е најкомплицираниот љубовник! - Македонија Денес

Морате да бидете необични до последната граница: Овој хороскопски знак е најкомплицираниот љубовник!

Опомена!!!

Светот за нив е прекрасно место кое треба да се истражи, а доколку партнерот не ги следи, со време ќе овенат.

За својата љубов ќе дадат сè, а често и ќе шокираат со својот избор.

Бунтовните Водолии најчесто бираат партнер кои се необични како личности.

Кога сакаат тоа го знаат сите. Тешко може да скријат дека се вљубени.

За твојата љубов ќе жртвуваат сè. Одат до крај, ќе се откажат од се, и токму затоа што сакаат силно, тоа и го очекуваат од своите партнери. Ако не ги исполнат очекувањата, на романсата може да и стават крај веднаш, без оглед на тоа колку се сакаат.

Можат многу да издржат, ќе страдаат, но потребно им е многу искажување љубов. Ако тоа не го добијат, ќе си заминат без оглед на тоа колку срцето им е преполно. Водолиите се личности со големо срце и креативен ум. За нив идеален партнер е оној кој размислува и живее како нив, љубовта за нив е се или ништо. Не играат игри и не ги сакаат.

Ако го скршите срцето на Водолијата, настанува катастрофа. Се исклучува автоматски, градат ѕидови пред себе а за другите луѓе ќе бидат недостапни.

И уште една причина зошто се комплицирани Водолиите во љубовта – поради фактот дека лесно се навредуваат. Можеби тоа нема да ви го покажат веднаш, но сигурно ќе ви забележат.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »