Монтажна куќа готова за само 10 минути, а може да се смести на било која локација!(видео) - Македонија Денес

Монтажна куќа готова за само 10 минути, а може да се смести на било која локација!(видео)

Опомена!!!

Потребен е само еден потег и притисок на копче и вашиот дом ќе биде каде и да посакате.

Со само еден потег на рака и притисок на копче, подвижната приколка сама од себе се расклопува и се претвора во прекрасна куќа со најмодерен ентериер.

Од оригиналната величина кога е не расклопена, куќата може да се зголеми и до три пати, а потоа може да се склопи и премести на друга локација, или пак да се трансформира од куќа до на пример работен простор.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »