Модни трендови за вашето кученце (галерија) - Македонија Денес

Модни трендови за вашето кученце (галерија)

Опомена!!!

Сакате вашето кученце да биде облечено во последните модни трендови?

Ви презентираме комбинации на стилски облечени кученца од различни раси и големини кои може да ви дадат идеја и инспирација да го дотерате вашиот миленик за изложба, прослава, фотосесија или секојдневна прошетка надвор. Уживајте во фотографиите на овие преслатки позерски кученца.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »