Минимализам е во тренд: 8 прекрасни идеи за маникир(фото) - Македонија Денес

Минимализам е во тренд: 8 прекрасни идеи за маникир(фото)

Опомена!!!

Дали сте од оние жени кои секогаш одбираат ист маникир затоа што не сакат промени или впечатливи бои? Имаме решение за вас!

Новите минималистички декорации, ќе ви одземат само неколку минути од вашето драгоцено време, а ќе биде во чекор со светските трендови и што е најдобро од се вашиот маникир ќе се слага со апсолутно секоја комбинација.

Погледнете неколку примери по кои полудела жените ширум светот:

m1

m2

m3

m4

m5

m6

m7

m8

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »