Мешавина која ја отстранува болката и го ослободува телото од токсини! - Македонија Денес

Мешавина која ја отстранува болката и го ослободува телото од токсини!

Опомена!!!

Овој неверојатен природен лек ја намалува остеопорозата а по третманот со овој природен лек нема да чувствувате болка.

Ова е микс за масажа подготвен од кокосово масло и сол (исто така можете да користите морска сол).

За лековитата мешавина потребни ви се 10 лажици сол и 20 лажици кокосово масло.

Секое утро, би требало да ги масирате болните места со енергични движења. Првично масирајте 2-3 минути и секој ден продолжувајтеја  масажата за 2-3 минути додека не стигнете до 20 минути масажа. По завршувањето на масажата, избришете ја третираната површина со влажна и топла крпа.

При примена на масажата може да дојде до блага иритација на кожата, затоа по завршувањето на масажата, избришете ја кожата со сува крпа и посипете бебешка пудра.

По 10 дневниот третман, циркулацијата на крвта ќе се подобри, а ‘рскавицата и коскеното ткиво ќе се обноват. По само 8-10 третмани ќе забележите радикални промени.

Ако го масирате вратот, поради протокот на крв во пределот на вратот, главоболката ќе исчезне, а видот ќе се подобри.

Ова е поврзано со фактот дека телото се ослободува од токсини, што придонесува за нормализирање на метаболизмот.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »