Мебел на иднината!Нема да верувате што се случува кога ќе ја повлече оваа обична полица(видео) - Македонија Денес

Мебел на иднината!Нема да верувате што се случува кога ќе ја повлече оваа обична полица(видео)

Опомена!!!

Вака би можел да изгледа мебелот на иднината.

Со развојот на градовите, станбениот простор станува се помал и се покомпактен.

Дизајнерите бараат нови решенија како на функционален и практичен начин да ги уредат малите простории.

Секое парче е мултифункционално и направено е да заштеди што повеќе станбен простор.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »