Мажите и жените ги анализираа секс позите, и се сложија која им е омилена! (фото) - Македонија Денес

Мажите и жените ги анализираа секс позите, и се сложија која им е омилена! (фото)

Опомена!!!

Мажи и Жени – потполно различни? Дали е тоа вистина? Има вистина да – поинаку гледаме на машко-женските односи, различни ни се приоритетите, не привлекуваат различни работи… Меѓутоа, кога е сексот во прашање, не се разликуваме премногу…

За мисонерската поза мажите ќе кажат – прилично сувопарно и без изненадувања, скоро досадно. Жените со малку поразлично мислење – а која уште не ја сака оваа мисионерска поза?

Doggy stylе – Омиелената на мажите, 89 проценти од мажите велат “да” за оваа поза, мисијата секогаш завршува успешно, жените пак на оваа поза и даваат 5 ѕвездички, жените уште додаваат дека човечкото тело е створено за овој тип на секс.

сексСекси лажица – ова е омилената поза на мажите за наутро, убав начин да стартува денот, за жените ова е досадно, нешто по што може веднаш да се заспие.

Анален секс – мажите ја сакаат оваа поза, велат дека мечтаат за неа се додека не ја пробаат, но после искуството многу повеќе ќе уживаат во било која друга поза што и одговара на партнерката, жените за оваа поза пак велат, со причина имаме вагина и таа е предвидена за секс.

Мажите и жените според ова најмногу се согласуваат во Doggy style.

Секс пози за слабеење и затегнување на телото (фото 18+)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »