Мажите одбраа: Ова е најсексапилното место на женското тело за тетоважа (фото) - Македонија Денес

Мажите одбраа: Ова е најсексапилното место на женското тело за тетоважа (фото)

Опомена!!!

Не е лесно да решите која тетоважа ќе ја одберете да го краси вашето тело за цел живот. Сепак овие десет девојки успеале да го одберат, според мислењето на мажите, најдоброто место за нивното ремек дело.

Тетоваажите од секогаш биле популарни, но во денешно време тие го достигнаа својот зенит.

Голем број на жените сакаат цртежот да не биде на место кое ќе биде видливо за сите и навистина е тешко да се погоди каде најдобро ќе прилега нешто што на вашето тело треба да остане цел живот.

На овие девојки тоа им тргнало од рак. Одбрале секси, а скриено место –делот помеѓу градите –  за кое мажите во најново истражување спроведено на 1569 испитаници речиси едногласно се сложиле дека е убедливо најдобриот избор.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »