Малечкото бебе сакало да го бакне кучето, но тоа што следело е повеќе од што очекувало (видео) - Македонија Денес

Малечкото бебе сакало да го бакне кучето, но тоа што следело е повеќе од што очекувало (видео)

Опомена!!!

Малечкото бебе Теган сака да му дава на својот голем миленик Ралфи бакнежи, но изгледа дека овој пат добило повеќе од што очекувало.

Му се доближило на кучето, му пратило бакнеш, а неговата реакција го изненадила бебето.

Девојче и бебе горила се погледнале преку стакло, а тогаш се случила вистинска магија(видео)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »