Малечка рокерка: Тригодишно девојче воодушеви со пеење на големиот хит на групата Квин (видео) - Македонија Денес

Малечка рокерка: Тригодишно девојче воодушеви со пеење на големиот хит на групата Квин (видео)

Опомена!!!

Едно тригодишно девојче од Шкотска го воодушеви светото со нејзината изведба на песната на група Квин “Bohemian Rhapsody”  на задното седиште од автомобилот.

Малечката обожавателка на Фреди Меркјури барем три пати дневно ја пее целата песна, а не само што ги знае наизуст.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »