Луна советува: надвор е ладно, облечете се (фото/видео) - Македонија Денес

Луна советува: надвор е ладно, облечете се (фото/видео)

Опомена!!!

ЛунаДобро утро мили мои читатели. Денес е убав сончев и позитивен ден. Јас сум разбудена уште во шест утрово и бев на прошетка. Можеби надвор е сончево но, е студено. Зимата веќе дојде.

Затоа јас си имам мантилче со крзненце внатре кое ме топли додека шетаме.

Секое утро кога се будам обожавам да се галам, мазам и најмногу од сé сакам да ме чешкаат за стомаче. Погледнете го моето видео од утрово. Едноставно не ми се стануваше од кревет.

 

Имајте убав и успешен ден. Јас сега имам работа. Ме чекаат моите пријателчиња да си играме.

Луна

 
Следете ме секојдневно на мојата facebook страна: https://www.facebook.com/LunaMalteseDog/

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »