Луѓето со овие карактеристики на сите им се привлечни! - Македонија Денес

Луѓето со овие карактеристики на сите им се привлечни!

Опомена!!!

Врз основа на многу психолошки студии, експертите дојдоа до заклучок дека уметноста на привлечност оди подалеку од онаа на љубовта, сексуалната или физичката.

Во морето на карактеристики кои ги бараме кај посакуваниот партнер и кои ги наведуваме дека се привлечни, три се издвоија како посебни.

Луѓето кои ги имаат овие најпосакувани карактеристики се привлечни за другите како магнет.

Доколку ги имате, или имате тенденција да ги имате, овие особини ќе ве направат неодолива личност:

1. Позитивен став
2. Балансирана отвореност
3. Самодоверба

Ова е тајната на привлечноста:Зошто на некои луѓе никој не можее да им одолее?

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »