Луѓе од крв и месо: Плачеле ко мали деца иако се помеѓу најмоќните луѓе на светот (фото) - Македонија Денес

Луѓе од крв и месо: Плачеле ко мали деца иако се помеѓу најмоќните луѓе на светот (фото)

Опомена!!!

Политичарите најчесто го кријат своите чувства, но понекогаш дури и тие можат да реагираат доста емотивно.

Владимир Путин

Владимир Путин на 4 март 2012 година, повторно беше избран за руски претседател по трети пат. Следниот ден, кога одржал говор на собир во Москва, т ој бил толку трогнат што не можел да ги задри солзите. Подоцна кажал дека солзите биле предизвикани од силен ветар.

Владимир Путин

Влдимир Путин

Владимир Путин

Барак Обама

Поранешниот американски претседател Барак Обама јавно заплакал неколку пати. Обама беше доста емотивен за време на прошталниот говор, кога и се заблагодарувал на неговата сопруга Мишел.

-Мишел во последните 25 години, беше не само моја сопруга и мајка на моите деца, туку и мојот најдобар пријател“ признал.

Барак Обама

Барак Обама

Барак Обама

Британската кралица Елизабета

Кралицата Елизабета ретко покажува емоции во јавноста. Меѓутоа на 17 мај 2016 година почнала да плаче за време на свеченоста во чест на паднатите борци. Пред овој инцидент, кралицата пуштила солза во 1997 година.

Кралицата Елизабета

Кралицата Елизабета

Кралицата Елизабета

Џорџ Буш

Буш беше виден како плаче во јавноста на 11 јануари 2007 година за време на церемонијата во чест на американскиот маринец кој загина во Ирак спасувајќи ги своите колеги војници.

Џорџ Буш

Џорџ Буш

Џорџ Буш

 

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »