Куќна помошничка имала сосема обичен ден се до моментот кога дознала што зад грб и направил нејзиниот шеф (видео) - Македонија Денес

Куќна помошничка имала сосема обичен ден се до моментот кога дознала што зад грб и направил нејзиниот шеф (видео)

Опомена!!!

Куќните помошнички најчесто доаѓаат во домовите на клиентите, не знаејќи каква работа ги очекува. За Кара Симонс, едно од најчудните искуства за куќна помошничка е забележано на камера.

Таа е мајкана три деца и немала ниту еден слободен ден подолга низа години. Кара толку напорно работи што во повеќе наврати била хоспитализирана поради исцрпеност.

помошничка

Кога Кара му кажала на нејзиниот шеф дека треба да работи кај еден важен клиент, дошла подготвена за работата за работата која ја чека. Тогаш се станало доста чудно.

Жената која ја пречекал во куќата кажала дека планираат голема забава за таа вечер и дека поради брзањето таа ја исчистила куќата. Сепак, на Кара и кажала дека треба да направи уште некои работи.

помошничка

Тогаш ја замолила Кара да ја проба вечерата од 7 јадења која ја подготвил професионален готвач Мани Сломовитс.

Потоа нештата станале уште почудни. Ја отворила вратата и ја пречекале двајца масери кои потоа ја масирале. За да нештата продолжат да бидат уште почудни, сопственичката на куќата почнала уште повеќе да чисти.

помошничка

По ова, жената ја испратила Кара до главната спална соба и таму и понудила да одбере облека и накит.

Шокирана решила да излезе и конечно дознала што навистина се случувало и почнала да плаче.Задната врата од комбе за селење се отворила и целото нејзино семејство викнало„Изненадување!“.

помошничка

Еден д работниците бил Грег Бенсон, водител на емисијата “Prank it forward”. Грег и кажал на Кара дека со помош на спонзори успеал да купи реновира куќа за неа, без било какви трошоци за неа или нејзиното семејство.

Погледнете како се одвивал денот кој на Кара и го смени животот:

Самохрана мајка услужила богата старица во МекДоналдс,а кога и платила не можела да прекине да плаче (видео)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »