Кученце штотуку дознало дека оди во парк за кучиња, а неговата реакција не смеете да ја пропуштите (видео) - Македонија Денес

Кученце штотуку дознало дека оди во парк за кучиња, а неговата реакција не смеете да ја пропуштите (видео)

Опомена!!!

Малечкиот Скрати, како и сите други кучиња, обожува да оди во пар за кучиња. Таму може да се игра и да трча со голем број други кучиња.

Неговиот сопственик ја снимил неговата реакција за време на возење до паркот. Кога сфатил каде оди не можел да го задржи свето воодушевување.

 

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »