Креативност за восхит! Сакал да ги фрли старите гуми, но направил нешто што остава без здив (галерија) - Македонија Денес

Креативност за восхит! Сакал да ги фрли старите гуми, но направил нешто што остава без здив (галерија)

Опомена!!!

Голем број луѓе старите и истрошените гуми ги фрлаат во ѓубре, а не ни помислуваат дека би можеле да ги рециклираат и да направат нешто корисно.

Што ли направил еден автомеханичар? Сакал да го стори истото, но тогаш сфатил дека од старите автомобилски гуми може да покрене сосема нов бизнис. Од маса, до куќа за кучиња, овој човек направил навистина фасцинантни работи. Погледнете во галерија за што станува збор.

Креативност на дело: фотографии од оригинални поправки кои ќе ве насмеат до солзи (галерија)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »