Креативни начини за аранжирање на предјадења со сувосмеснати производи (видео) - Македонија Денес

Креативни начини за аранжирање на предјадења со сувосмеснати производи (видео)

Опомена!!!

Речиси и да не постои прослава без сувомеснати  производи, популарно наречени „мезе“ .

сувомеснати прозиводи

Салама, печеница, чајна, шунка …па уште во комбинација со маслинки и разноврсен зеленчук – многу бои и форми ви даваат можност да ја искажете својата креативност.

Овие вкусни сувомеснати производи може да ги редите, превиткувате, ролате.

Ова се некои од начините за аранжирање на предјадења со сувомеснати производи:

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »