Конечно е откриено:Кој хороскопски знак е НАЈУБАВ! - Македонија Денес

Конечно е откриено:Кој хороскопски знак е НАЈУБАВ!

Опомена!!!

Дали некогаш сте се запрашале кој е најубавиот знак во хороскопот?

Можеби прашањето сте го сметале за бесмислено, но не е така, направена е анализа, и дојдено е до следните резултати: Најубави се Вагите!Благодарение на влијанието на Венера, Вагите имаат најубава физиономија, лицето им е овално, правилно и привлечно, а носот краток и  мазен.

Усните им се полни, заводливи и потемна нијанса. Очите впечатливи, љубопитни, предизвикувачки и загатливи. Вагите имаат и убава градба, пропорционална.

Просечната Вага има темносмеѓа до црна, бујна и квалитетна коса. И на поглед и на допир косата дава топлина и мекост. Вагата води сметка за уредноста и елеганцијата, трудејќи се да остави добар впечаток во секоја прилика.

Освен типичните Ваги чија надворешност е под влијание на Венера, постои и Вага под влијание на Сатурн, чие лице е со поостри црти, неправилен нос и лукави очи. Телото на овие Ваги е помускулесто и силно, што ја одразува нивната борбеност и амбиција.

 

 

 

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »