Комплицираните жени се попривлечни: Еве зошто сте им неодоливи на мажите! - Македонија Денес

Комплицираните жени се попривлечни: Еве зошто сте им неодоливи на мажите!

Опомена!!!

Повеќето жени погрешно веруваат дека поради својата комплицираност, тие им се одбивни и тешки на мажите.

Речиси секогаш е послатко и потешко она што е комплицирано, а мажот кој ќе се одлучи да и се посвети на таква жена отвора простор за искрена љубов и и покажува дека е добар партнер на долги патеки.

Повеќето жени погрешно сметаат дека поради својата комплицираност, тие им се одбивни и тешки на мажите, дека тие не можат да излезат со нив на крај и дека тешко ќе најдат партнер во животот.

Но, како што обично се случува, жените се комплицирани со причина.

Нивната комплицираност има намера, а тоа е дека мажите ги делат на оние кои сакаат жена само за една ноќ и оние “вистинските” кои навистина ќе ја сакаат и ќе ја ценат. Оние кои ќе се посветат, ќе се трудат да покажат дека сакаат да останат со неа и дека ја сакаат. Таа, своја способност жените комплетно ја користат инстинктивно или несвесно.

Мажите имаат навика да кажат дека жените користат психолошки игри. Но, за што тие не се свесни е дека не се свесни дека го прават тоа. Тие сакаат да го тестираат мажот кој е со нив и колку се неговите намери искрени. Со користење на својата таканаречена комплицираност, таа дознава повеќе за неговиот карактер и намери, и дали е вреден за впуштање во долгорочна и сериозна врска.

Не плачете по раскинување! Продолжувате посилни и свои!

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »