Колку луѓе никогаш не почувствувале главоболка? - Македонија Денес

Колку луѓе никогаш не почувствувале главоболка?

Опомена!!!

Ова се петте најинтересни факти за денес. Научете нешто ново секој ден на нашата веб страница.

1.Во сообраќајната база на податоци во Калифорнија може да се најдат шест возачи кои се викаат Исус Христос.

Опомена!!!

2

2. Постои страв од брада а името е – Pogonophobia. Луѓето кои страдаат од оваа фобија чувствуваат зголемена нервоза и вознемиреност кога некој во нивна близина има брада.

3

3.Очите се развиваат до седмата година.

4

4. На Мадагаскар живее и најмалиот лемур во светот кој тежи само 30 грама.

5

5. 5 проценти од луѓето никогаш во животот не почувствувале главоболка, и сеуште не е тестирано како е тоа можно.

6

Опомена!!!

Поврзани вести

Опомена!!!
Translate »