Кога политичарите ќе ви тропнат на врата да барат глас: Урнебесна реакција на Андрија и Анѓелка ќе ве воодушеви (видео) - Македонија Денес

Кога политичарите ќе ви тропнат на врата да барат глас: Урнебесна реакција на Андрија и Анѓелка ќе ве воодушеви (видео)

Опомена!!!

Ваквите ситуации најмногу ги нервираат граѓаните, а еве како реагирале Андрија и Анѓелка …

Нема да ви се верува! Ова сцена од легендарната серија „Пријатели“ беше забранете ширум светот (видео)

 

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »