Кога овој таксист излегол на сцената, жирито не очекувало многу – но, по само неколку секунди останале во неверица! (видео) - Македонија Денес

Кога овој таксист излегол на сцената, жирито не очекувало многу – но, по само неколку секунди останале во неверица! (видео)

Опомена!!!

Карлос Де Антонис работи како таксист во Мајами и е голем љубител на оперско пеење. Кога еден од неговите патници му предложил да се пријави во емисијата „Америка има талент“, тој го послуша советот и се на сцената на ова натпреварување се претстави со оперската класика “Nessun Dorma”.

Публиката и судиите на стартот биле маѓепсани од неговиот емотивен настап. Публиката станала на нозе, а судиите го пофалија неговото „срце“. Но тука не застанале пофалбите. Сајмон му кажал на Карлос дека тој е еден од натпреварувачите кој најмногу му се допаднал во емисијата. Карлос по се останал со солзи во очите.

Погледнете го настапот на Карлос поради кој доби овации од публиката.

Мајката била шокирана кога Сајмон го прекинал нејзиниот син и побарал да смени песна по што следеше настап за паметење (видео)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »