Кога ќе видите зошто тој ги вовлекува врвките од врвот на патиките ќе го сторите истото (видео) - Македонија Денес

Кога ќе видите зошто тој ги вовлекува врвките од врвот на патиките ќе го сторите истото (видео)

Опомена!!!

Врзување на врвките е нешто што го учиме уште како деца. На интернетот, меѓутоа, постојат нови, помодерни техники.

Популарниот Јутјубер Дејв Хакс ќе ви покаже поинаков начин на врзување на врвките  кој едноставно е генијален.

На овие патики можете да им го смените изгледот со еден клик на паметниот телефон (видео)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »