Класични комбинации на бои со кои никогаш нема да погрешите(фото) - Македонија Денес

Класични комбинации на бои со кои никогаш нема да погрешите(фото)

Опомена!!!

Без оглед на сезоната и трендовите, класични комбинации во одредени бои секогаш изгледаат стилизирано, убаво, модерно.

Притоа е многу важно добро да ги искомбинирате боите и нема да погрешите.

Во комбинациите со кои никогаш нема да погрешите влегуваат боите како  црна, сина-тегет, бела, кафеава, сива, зелена и крем.

1.    Црвена и крем


2.    Црвена и тегет


3.    Тегет и кафеава


4.    Бела и крем


5.    Црвена и зелена

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »