Кардио тренинг за топење на мастите и обликување на телото (видео) - Македонија Денес

Кардио тренинг за топење на мастите и обликување на телото (видео)

Опомена!!!

Големата музичка ѕвезда Бијонсе послужила како инспирација за новата фитнес програма со која вашите облини ќе ги доведете до совршенство. Подгответе се, бидејќи обликувањето на телото никогаш не било поинтересно.

Оваа програма вежби наречена „Vixen workout“ стана многу популарна во светот, а се базира на хип хоп движења, па воедно ќе направи да се забавувате, но истовремно и да поработите на својот изглед.

Програмата ја основаше Џенет Џоунс, која настапува заедно со најголемите музички ѕвезди.

Вежбајте ја оваа програма, забавувајте се, ослабете, оформете го телото и зајакнете ја својата сексуалност….уживајте!

Ова видео ви покажува примери од програмата „Vixen workout“…

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »