Како модерно да ја врзете косата во пунџа или опавче – фризури за есен 2018 (галерија) - Македонија Денес

Како модерно да ја врзете косата во пунџа или опавче – фризури за есен 2018 (галерија)

Опомена!!!

Многу жени немаат време секојдневно да ја фенираат косата, но сеедно сакаат убава и уредна фризура, па поради тоа пунџите и опавчињата се многу популарен избор.

Како и кај другите фризури, секоја сезона носи новини, па со мали прилагодувања на овие практични фризури ќе изгледате модерно.

Во моментов, најпопуларни се три опции: коса врзана во високо опавче, висока пунџа и полу-опавче.

Во галеријата се прикажани фотографии од ѕвездите со горенаведените фризури снимени во последните петнаесет дена кои можат да ви послужат како инспирација за вашата фризура.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »