Како изгледаат најексклузивните бебешки колички (галерија) - Македонија Денес

Како изгледаат најексклузивните бебешки колички (галерија)

Опомена!!!

Модната индустрија во светот во последните децении особено внимание посветува на дизајнот на бебешките колички.

Особено се внимава на намалената тежина на самата количка, воведување на дополнителни механизми за отворање/затворање и подесување на висината на количката, дизајнот на истата (од специфични материјали кои се лесни за одржување и отпорни на надворешните влијанија), како и аеродинамичност и иновативен дизајн на изгледот на количката. Поради сите овие карактеристики некои од бебешките колички знаат да достигнат и сума од десетици илјади фунти или евра.

Погледнете ја галеријата која ја подготвивме за вас со најексклузивните и најскапите бебешки колички кои во моментот може да се најдат на светските пазари.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »