Како изгледаа најпознатите филмски и музички ѕвезди во 70-тите и 80-тите години(галерија) - Македонија Денес

Како изгледаа најпознатите филмски и музички ѕвезди во 70-тите и 80-тите години(галерија)

Опомена!!!

Познатиот фотограф, роден во Јоханесбург во 1939 година, Норман Сиф, одлучи да ги сподели неговите култни фотографии од 70-тите и 80-тите години на познатите холивудски ѕвезди од минатиот век.

Оваа фотографска легенда сега живее во Лос Анџелес, а пред својот објектив имаше шанса да ги постави вистинските великани на филмот, музиката, па дури и на технолошката индустрија, кои тогаш беа на врвот на својата кариера.

Погледнете во галеријата како изгледаа некогаш овие ѕвезди!

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »