Како да паркирате два автомобили во гаража за еден? Погледнете го овој генијален изум!(видео) - Македонија Денес

Како да паркирате два автомобили во гаража за еден? Погледнете го овој генијален изум!(видео)

Опомена!!!

Повеќето од нас се среќавале со тесни паркинзи и знаме како тоа може да биде фрустрирачки.

Но, што ако имате гаража предвидена за еден автомобил, а сакате да паркирате два?Овој генијален изум е решение за сите проблеми!

Бонус видео:

Бонус видео:

Од стара гаража направил луксузен дом!Трансформација која одзема здив (видео)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »