Како да направите помпон од волница?(фото/видео) - Македонија Денес

Како да направите помпон од волница?(фото/видео)

Опомена!!!

Мали шарени, весели топчиња почнаа да го привлекуваат нашето внимание и се повеќе ги има на гардеробата, на чевлите и како модни додатоци. Дали знаете како можете да ги направите а патем и да украсите некоја ваша капа или да внесете шаренило во вашиот дом?

Видеото ќе ви покаже колку е едноставно да изработите помпони, а фотографиите ќе ви дадат уште некоја идеја.

Можете да имате оригинално завиткани подароци, а похрабрите би можеле да си направат и мал тепих.

ПОМ ПОМ ЕЛКА ги освојува срцата за празниците: Погледнете како да ја направите и вие(видео)

 

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »