Како да бидете супер мајка во супер фит форма (видео) - Македонија Денес

Како да бидете супер мајка во супер фит форма (видео)

Опомена!!!

Неодамна се породивте и станавте мајка? Сакате да си ја вратите вашата витка става, да бидете фит но, немате време од секојдневните обврски и грижа кои ги носи родителството. Ви предлагаме креативен начин како едновремено да вежбате, да се грижите за вашето дете и взаемно да ви биде забавно.

Извор: Jennifer Gelman instagram.com/bwmcfitness BWMC Fitness, LLC

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »