Кај Ким се е брендирано, па и кантата за ѓубре! Од цената – ќе ви се сврти во глава!(фото) - Македонија Денес

Кај Ким се е брендирано, па и кантата за ѓубре! Од цената – ќе ви се сврти во глава!(фото)

Опомена!!!

Ким Кардашијан е позната како некој кој навистина го сака животот на висока нога. Сепак, ќе кажеме, дека можеме да разбрееме опсесија со брендирана шминка, облека и обувки, купување на брендирана канта за ѓубре навистина не го разбираме.

Ким на својот профил на Инстаграм објавила фотографија на две големи канти кои се целосно обложени со логото на Луј Витон. Сина и црна канта, иако се брендерина и понатаму се канти за ѓубре, па некако не ни се верува колку чинат.

На интернетот пронајдовме дека три пати помала, малку поинаква верзија чини 2200 долари, па можеме само да замислиме колку чинат кантите на госпоѓата Вест.

Дали некогаш би дале толку пари на нешто вакво?

Ким

Мајстор за камуфлажа: Мали трикови со кои Ким Кардашијан изгледа повисоко!

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »