Јапонска техника за совршена коса! - Македонија Денес

Јапонска техника за совршена коса!

Опомена!!!

Третманот за совршена коса, кој одамна е популарен во Јапонија, почна да се шири низ светот.

Третманот се нарекува „spa- glave“ и секој кој го пробал тврди дека е најдобрата работа која можела да се измисли за коса.

Неговата цел е да се поттикне циркулацијата во телото со масажа на главата која се фокусира на точките кои опуштаат.

Третманот кој трае 30 минути нуди две опции, ладење или греење. Без оглед на тоа каков тип на третман ќе одберете, тој трае 30 минути. Значи, 30 минути масажа на главата со производи кои длабоко ја чистат и ја хранат косата. Звучи совршено.

Третманот е особено популарен кај губењето на косата, масно теме, суви врвови и проблеми со перут.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »