Изгледа како обична куќа на вода, но тоа што се крие под неа ќе ве остави без зборови (видео) - Македонија Денес

Изгледа како обична куќа на вода, но тоа што се крие под неа ќе ве остави без зборови (видео)

Опомена!!!

Замислете да одите во спална соба навечер, опкружена со вода и можете да  гледате  јата риби како пливаат покрај вас.

Звучи невозможно! Не е така.

Во „Манта Ресорт“ вашите сништа стануваат реалност. Одморалиштето се наоѓа во близина на островот  Пемба во Индискиот океан.

Ноќевање чини 900 долари, а во цената е вклучен престој во соба која се ноѓа 4 метри под површината на водата.

Почнала да лепи ленти по ѕидот и никој не ја сфаќал сериозно! Кога го виделе крајниот резултат кој го добила се воодушевиле(видео)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »