Истурила две шишиња Кока – Кола врз косата, а крајниот резултат ќе ве остави без коментар (видео) - Македонија Денес

Истурила две шишиња Кока – Кола врз косата, а крајниот резултат ќе ве остави без коментар (видео)

Опомена!!!

Елко е девојка која изведува разни „животни совети“ пред камерите и ја проверува нивната вистинитост. Овој пат се решила да ја испере косата со Кока –Кола.

Измивање на косата со Кока – Кола би требало рамната коса да ја претвори во кадрава со блескава текстура. Целата идеја од ова видео е тоа доколку ви снема хемиски препрати секогаш да можете да го отворите фрижидерот и да искористите две шишиња Кока –Кола.

Крајниот резултат ќе ве остави без коментар:

БОНУС ВИДЕА ЗА ПРАВЕЊЕ НА КАДРИЦИ:

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »