Интуицијата е нивното најсилно оружје: Луѓето родени во овој хороскопски знак можат да ви ги читаат мислите - Македонија Денес

Интуицијата е нивното најсилно оружје: Луѓето родени во овој хороскопски знак можат да ви ги читаат мислите

Опомена!!!

Не е можно да ги измамите.

Нивната планета Нептун е поврзана со сништата и визиите. Овие луѓе имаат голема верба и надеж, ги изразуваат чувствата и добро ги чувствуваат вибрациите на другите луѓе. Секако во прашање се – Рибите!

Тие живеат во свет создаден од сништата. Се разликуваат од другите луѓе по жива мечта, креативност, интуиција и визионерски дух, а често поседуваат некои ретки способности и таленти.

хороскоп

Покрај Ракот и Шкорпијата, Рибите се исто така воден знак. Во астрологијата, водата е елемент на чувства. На тој начин, имаат способност да видат невидливи работи кои покажуваат состојба на работите пред да се случат.

Како Близнаците, Девиците и Стрелците, Рибите имаат променлив карактер, што значи дека лесно може да ги импресионирате.

Со рибите владее Нептун – планета која е поврзана со тајни и мистерии.

хороскоп

Рибите како последен знак на Зодијакот сакаат да ги сочуваат скапоцените остатоци од претходниот циклус за непознатата иднина која ги очекува. Со едната нога во сегашноста, а со другата во иднината, често имаат визија што би можело да се случи во блиска иднина.

Како што рибите не ја гледаат водата во која пливаат, родените во овој хороскопски знак често не знаат дека се видовити. Тоа го дознаваат дури откако ќе им се појават помали визии.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »