Или го мразат или го обожуваат: Ова е најновиот маникир тренд каков што досега не сте виделе (фото) - Македонија Денес

Или го мразат или го обожуваат: Ова е најновиот маникир тренд каков што досега не сте виделе (фото)

Опомена!!!

Во морето различни трендови и форми на ноктите ваков до сега сигурно не сте имале можност да видите. Без оглед дали ви се допаѓа или не, нема да ве остави рамнодушни.

Новиот маникир тренд изгледа како сплескано стапало, а наиде на поделени коментари од страна на дамите. Овој облик најдобро се слага со посветли бои на лакови, а дамите велат дека во зависност од тоа какви ви се намерите и боите на маникирот овој маникир предизвикува најразлични реакции од грозење до воодушевување. Дали вие би го пробале овој невообичаен маникир?

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »