Хороскопски знак кој ќе има најмногу секс понуди до крајот на месецот! - Македонија Денес

Хороскопски знак кој ќе има најмногу секс понуди до крајот на месецот!

Опомена!!!

Септември полека одминува, но тоа не значи дека е премногу доцна за повици пред полноќ, на полноќ или по полноќ.

Месечината во која владеат Девицата и Вагата е многу наклонета на еден хороскопски знак чиј телефон ќе изгори додека не дојде 30 септември.

Моменталната позиција на планетите и ѕвездите најмногу предност им дава на Близнаците кога се понудите во прашање –и не мислиме на деловните зделки, романтични вечери или понуди за излегување и дружење- знаете на што мислиме.

Зошто Близнаците?

Близнаците имаат пријателски пристап кон луѓето кои ги опкружуваат, што е знак дека половина од работата е речиси завршена. Тие се духовити, образовани и шармантни.

Близнаците се ѓаволчиња кои го презираат лажниот морал. Тие кога се со некого, тие се со некого, кога се слободни, слободно можете да им се додворувате, но добро размислете со кого, каде.

Ситуацијата во моментов е таква што Близнаците нема да останат живи од повиците за полноќни дружби, но треба да се напомене една работа – тука нема да има ништо од љубовта.

Значи, Близнаци искористете го овој поволен период за забава, а за љубов, ќе дојде време.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »