Хибридна фотелја која се приспособува кон вашето тело (видео) - Македонија Денес

Хибридна фотелја која се приспособува кон вашето тело (видео)

Опомена!!!

Оваа удобна фотелја воедно може да послужи како фотелја за во канцеларија, трпезарија или пак обична фотелја за одмарање. Таа претставува идеален микс за оние кои не сакаат да прават сложени комбинации кога се работи за ентериерот.

Фотелјата може многу лесно да се приспособува кон положбата на вашето тело. Фотлејата е  ергономична и модерна, а токму ова ја прави идеалното парче мебел на кое секое му е потребно.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »