Хедонизам во деловната средина: Канцелариска маса за 21 век (видео) - Македонија Денес

Хедонизам во деловната средина: Канцелариска маса за 21 век (видео)

Опомена!!!

Altwork Station е работна маса со столче за 21 век, која ви овозможува да се движите во било која насока сакате.

Мониторот е прицврстен за масата, тастатурата и глувчето се “залепени”, т.е. се држат на магнет, а на вас е да ја најдете соодветната позиција.

Ако вашиот компјутер ви е потребен за работа – програмирање, дизајн, пишување – ова е неопходна алатка.

Можеби работата во лежечка позиција или на страна е створена за вас?

Мали се шансите да добиете вака голем простор во тесните простории на фирмата, па затоа ви препорачуваме да одлучите да работите од дома.

Цената на столчето е 3.900 или 4.900 долари, а разликата е во додатоците.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »