Хауи и Сајмон воодушевени: Ти девојче не си од ова време, ти си како Џенис Џоплин!(видео) - Македонија Денес

Хауи и Сајмон воодушевени: Ти девојче не си од ова време, ти си како Џенис Џоплин!(видео)

Опомена!!!

Во популарното шоу  “America’s Got Talent” секоја недела гледачите запознаваат фантастични таленти кои со нивните способности доспеваат на насловните страни на светските медиуми.

Една од таквите е и 13 – годишната Британка Кортни Хедвин која во последната емитувана емисија ги воодушеви членовите на жирито со нејзиниот глас.

Кортни дошла на сцената помалку срамежливо, едвај одговарајќи на прашањата, а тогаш се трансформираше во вистинска рок ѕвезда, потсетувајќи на легендарната Џенис Џоплин.

-Ти не си од ова време, ти си од дно сосема друго време“, и кажал Хауи Мандел, споредувајќи ја со Џенис.

-Кога излезе на ова сцена беше мало срамежливо девојче, а тогаш се претвори во лавица. Неверојатно“, кажал Сајмон Кауел.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »