Харвардски тест на личност: Тоа што прво ќе го забележите ќе ви открие за која работа сте создадени - Македонија Денес

Харвардски тест на личност: Тоа што прво ќе го забележите ќе ви открие за која работа сте создадени

Опомена!!!

Професорите од Харвард развиле доста едноставен тест на личност кој за вас ја дава проценка врз основа на тоа што гледате на оваа апстрактна фотографија.
Што прво забележувате на сликата- Кокошка, жена со црвени усни или чудно лице на маж?

харвардски
Одговорите погледнете ги на втората страна…

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »