Грдото куче Пикасо е новата опсесија на интернетот (видео) - Македонија Денес

Грдото куче Пикасо е новата опсесија на интернетот (видео)

Опомена!!!

Питбул териер Пикасо поради својот невообичаен изглед го освојува интернетот.

Десет месеци стариот питбул териер Пикасо е вистинска атракција на интернетот откако тој и неговиот брат Пабло биле спасени од азил за кучиња, каде сакале да ги успијат. Пикасо привлекува внимание со својот невообичаен грда, но секако симпатична дефиниција на вилицата.

За нивното спасување заслужен е Лиеза Вил Харт од организација за спасување на кучиња каде моментално и се наоѓаат Пикасо и Пабло. Добра вест е дека Пикасо нема проблеми за време на голтање и дека ќе има интервенција за време на која ќе му биде оперирана вилицата.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »