Голем успех во текот на ноември: На овие хороскопски знаци ѕвездите им подготвуваат изненадување! - Македонија Денес

Голем успех во текот на ноември: На овие хороскопски знаци ѕвездите им подготвуваат изненадување!

Опомена!!!

Претстојната есен ќе биде „плодна и благородна“ посебно за овие три хороскопски знаци. На некои им се „насмевнува“ брак и семејство, а на некои успеси на сите полиња.

Близнаци: свршувачка и деца

Оваа есен на Близнаците се ќе им се врти околу љубовта, емоциите, давање, примање… Со други зборови им пристигнува најповолен љубовен период. На слободните припадници на овој знак им се насмевнува голема љубов, додека односите на оние во врска ќе се кренат на повисоко ниво. Очекувајте брак. Оваа есен Близнаците ќе ја паметат и по финансиските добивки. Ќе добивате различни бизнис понуди кои само на прв поглед делуваат примамливо. Периодот кој следи сепак не е најповолен за договори, особено оние долгорочни, како ниту за реализација на договорени проекти, на што укажува квадратот на Марс со Јупитер.

хороскоп

Лав: успеси на сите подрачја

Освен што ќе ги следи неверојатна среќа, Лавовите оваа есен ќе имаат многу енергија и ќе се чувствуваат подобро од било кога. Тоа значи дека е вистинско време сите недоумици и стравови да ги оставите на страна и да тргнете во нови победи. По 12 ноември работите можете да ги согледате пореално. Но тоа не значи дека ситуацијата ќе биде идеална, ниту дека се ќе се случува онака како што вие би сакале. Со влегувањето во споменатиот знак Венера ќе биде во аспект на квадрат со Јупитер, а таквата положба укажува на бројни преиспитувања поврзани за квалитет и трајност на односите.

хороскоп

Јарец: многу излегување и дружење

Кога е во прашање кариерата, Јарците се незапирливи од почеток до крајот на 2018  година. Планетарните енергии во целост се концентрирани на постигнување на целите па е очекуван голем успех на деловен план. Освен професионални успеси, Јарците ги очекува и забавен период. Неопходно е да бидете поодмерени и повнимателно во комуникација со колегите и надредените доколку имате намера да го сочувате професионалниот статус. Вашиот владар Венера е во конјункција со Сатурн, а тоа е сигурен знак за препреки и одоговлекување во секој сегмент од вашиот живот. Во критични ситуации сочувајте ја присебноста на духот и премисленоста, за да правилно одговорите на различни дилеми кои ве следат на професионален план или во средба со соработниците.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »