Го научил мачето на невообичаен трик поради кој стана апсолутен хит на интернетот (видео) - Македонија Денес

Го научил мачето на невообичаен трик поради кој стана апсолутен хит на интернетот (видео)

Опомена!!!

Го научил мачето на невообичаен трик поради кој стана апсолутен хит на интернетот.

Мачето Ерл на прв поглед е уште едно четириножно милениче. Но нејзиниот сопственик се потрудил да ја научи на разни трикови. На паметното маче не му требало многу време и самото да сфати еден трик.

Имено, секое утро кога е гладно мачето од оваа снимка го прави ова и така од него бара да и дава храна Погледнете ја оваа умница:

Тие се Инстаграм ѕвезди: Мачките се величествени суштества кои ќе ве освојат со нивната невообичаена убавина (галерија)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »