Гинис и се е можно!Овој човек поставил бизарен рекорд кршејќи со глава нешто што сигурно не би текнало (видео) - Македонија Денес

Гинис и се е можно!Овој човек поставил бизарен рекорд кршејќи со глава нешто што сигурно не би текнало (видео)

Опомена!!!

Гинисовата книга на рекорди е преполна со се и сешто и тоа на сите добро ни е познато. Некои рекорди не насмејуваат, некои шокираат, а некои поттикнуваат на размислување – зошто? Еден од последните е и овој.

Недостижен првак во разбивање ореви со глава е Пакистанец Мухамед Рашид, кој во една минута со глава скршил дури 150 ореви!

Инаку рекордот е поставен уште во 2014 година, но деновиве беше објавен н Фејсбук чисто да не потсети какви се „луди“ глави постојат – буквално!

Гинисова книга на рекорди за 2018 година: Жена со нокти долги 5,5 метри (видео)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »