Генијално!Еве како Норвежаните извлекуваат трактор од кал (видео) - Македонија Денес

Генијално!Еве како Норвежаните извлекуваат трактор од кал (видео)

Опомена!!!

И на тракторите им се случува да останат заглавени во длабоката кал, па е потребно да се донесе некоја друга силна машина за да го извлече.

Но, норвешките селани имаат генијална идеја како овој проблем можете да го решите со помош на стап.

Погледнете како тоа Норвежаните го решаваат:

Германец на летување во Хрватска дошол со трактор, патувал дури 9 дена (фото)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »