Фотографирале свадба,но кога ја зголемиле фотографијата премрзнале од страв!(фото) - Македонија Денес

Фотографирале свадба,но кога ја зголемиле фотографијата премрзнале од страв!(фото)

Опомена!!!

Шокантна глетка која младоженците ги остави без здив!

Оваа фотографија го обиколи целиот свет поради еден  морничав детаљ. Младожениците нарачале фотографирање на свадбата од воздух, а кога ја зголемиле фотографијата имале што и да видат.

свадба

На катот во дворот зад свадбата, на балконот, се наоѓала чуден собир на луѓе со маски кои оставаа морничава глетка…

Претпоставките се дека станува збор за некаква секта.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »